Badmeubel, tegels en sanitair voor de badkamer kopen bij Sanitair en Tegeldump
douchecabines, inloopdouches douchedeuren
tegels vloertegels wandtegels restpartijen
vloertegels wandtegels tegelvloeren

Tegelplinten

Tegelplinten

Tegelplinten creëren rust en ruimte


Door tegelplinten te gebruiken creëert U de illusie dat de tegelvloer in Uw woonkamer groter lijkt omdat de plinttegels een verlengde zijn van uw tegelvloer. Doordat tegelplinten worden gemaakt van dezelfde tegels en in dezelfde kleur geven ze een rustige uitstraling. Tegelplinten zijn te krijgen in door U zelf aan te geven hoogte. Standaard maken wij tegelplinten ongeveer 7 cm hoog. Tegelplinten zijn zeer slijtvast en gemakkelijk schoon te houden. Plinttegels zijn geschikt voor alle ruimtes.Koop extra tegels om tegelplinten van te maken


Tegelplinten worden gezaagd uit de tegels die U gebruikt voor uw tegelvloer. Uit iedere tegel kunnen meerdere plinttegels worden gezaagd. Om tegelplinten te kunnen laten maken dient U extra tegels te bestellen waaruit de plinten kunnen worden gezaagd. Nadat de plinttegels zijn gezaagd worden ze afgewerkt door de bovenkant te polijsten en eventueel op kleur te spuiten zodat ze een fraai en perfecte uitstraling krijgen. We kunnen de plinten ook achteraf voor U laten maken. Heeft U nog tegels over en wilt U daarvan tegelplinten laten maken bel ons of kom langs en wij zorgen ervoor dat Uw vloer straks perfect is afgewerkt.

Tegelplinten

Voor een zo goed mogelijk resultaat wordt voor het maken van Uw tegelplinten gebruik gemaakt van uiterst professionele apparatuur .


Interessant? Deel deze pagina!Megadump badkamers en tegelvloeren


Edisonweg 14
8071RC Nunspeet
Tel: 0341-701155
info@megadumpnunspeet.nl

Sitemap


Openingstijden:


Ma van GESLOTEN
Di van 9:00 - 18:00
Wo van 9:00 - 18:00
Do van 9:00 - 18:00
Vr van 9:00 - 20:00
Za van 9:00 - 17:00