Badmeubel, tegels en sanitair voor de badkamer kopen bij Sanitair en Tegeldump
douchecabines, inloopdouches douchedeuren
tegels vloertegels wandtegels restpartijen
vloertegels wandtegels tegelvloeren

Tegelhandel Sanitair en Tegeldump


Tegelhandel Sanitair en Tegeldump doet het helemaal anders!


Tegelhandel Sanitair en Tegeldump biedt u de mogelijkheid om mooie tegels te kopen tegen zeer lage prijzen. Door eigen import en het opkopen van grote partijen tegels en sanitair onderscheidt Tegelhandel Sanitair en Tegeldump zich van de rest van de tegelhandels. Er zijn vele tegelhandelaars die beweren de goedkoopste tegels te hebben maar hoe vaak komt u binnen bij een tegelhandel die dat zegt en dan toch schreeuwend duur is. Dat doet Tegelhandel Sanitair en Tegeldump helemaal anders. Bij ons wordt transparant gecommuniceerd welke prijzen we hanteren voor onze tegels. U kunt op onze website precies zien wat alles kost!

Wij zijn een tegelhandel met uitsluitend A-kwaliteit tegels.


U kunt bij ons tereacht voor alle soorten wandtegels, vloertegels, badkamertegels, keukentegels, natuursteen tegels enz... Al onze tegels zijn gecontroleerd op kwaliteit. Wij zijn een tegelhandel met uitsluitend A-kwaliteit tegels.
Voor de kwaliteit van onze tegels moet u natuurlijk gewoon even langskomen. Wij laten u graag het verschil zien met tegels van tegelhandels die het met de kwaliteit niet zo nauw nemen. Wie bij ons tegels koopt weet zeker dat hij voor de komende jaren gebakken zit!Interessant? Deel deze pagina!Megadump badkamers en tegelvloeren


Edisonweg 14
8071RC Nunspeet
Tel: 0341-701155
info@megadumpnunspeet.nl

Sitemap


Openingstijden:


Ma van GESLOTEN
Di van 9:00 - 18:00
Wo van 9:00 - 18:00
Do van 9:00 - 18:00
Vr van 9:00 - 20:00
Za van 9:00 - 17:00