Badmeubel, tegels en sanitair voor de badkamer kopen bij Sanitair en Tegeldump
douchecabines, inloopdouches douchedeuren
tegels vloertegels wandtegels restpartijen
vloertegels wandtegels tegelvloeren

Uw tegels onderhouden met producten van Moeller stonecare

Exclusieve onderhouds producten voor reinigen, beschermen en onderhoud van natuursteen-, kunststeen porcelanato en keramiek. Laat u altijd adviseren door een deskundig dealer voor het juiste product voor uw tegelvloer en mate van vervuiling. Kijk voor meer informatie over de toepassing van Moeller stonecare producten op de website www.moellerstonecare.nl


Onderhoud tegels Moeller HMK P15

Onderhoud tegels Moeller HMK P15


Onderhoudsreiniger voor porcellanato of keramische tegels. Milde zeepreiniging voor snelle en grondige reiniging en verzorging van keramische wandtegels en vloertegels.

Bij regelmatig gebruik worden behandelde vloeren minder gevoelig voor vlekken en kunnen gemakkelijker worden onderhouden.

Bel voor prijzen en een passend advies

Onderhoud tegels slijvaste zijdeglans HMK p23

Onderhoud tegels Moeller HMK P23


Glans en onderhoudsmiddel voor ruwe en doffe vloeren. Ruwe vloeren worden makkelijker in onderhoud en de vloer krijgt een stralende zijdeglans. De beschermlaag werkt water en vuil afstotend.

Bel voor prijzen en een passend advies

Onderhoud tegels Moeller HMK P24

Onderhoud tegels Moeller HMK P24


Edelzeep is een mild reinigings product voor het dagelijks onderhoud van natuursteen en kunststeen vloeren. De actieve bestanddelen zorgen voor een grondige reiniging en verzorging van uw natuursteen en kunststeen.

Bel voor prijzen en een passend advies

Schoonmaken tegels Moeller HMK R55

Schoonmaken tegels Moeller HMK R55


Zuurvrije grondreiniger voor Natuursteen. Verwijdert bouwvervuiling, dispersie kleuren, zelfglanzende lagen, oliƫn, vetten en lichte cementsluiers. Gepolijste oppervlakken worden niet aangetast.

Bel voor prijzen en een passend advies

Schoonmaken tegels Moeller HMK R56

Schoonmaken tegels Moeller HMK R56


Natuursteen badkamerreiniger. Gebruiksklaar speciaal reinigingsmiddel. Verwijdert zeepresten, lichte kalk- en vuillagen van ruwe, geslepen en gepolijste natuursteen oppervlakken. Ook vuile voegen worden weer schoon.

Bel voor prijzen en een passend advies

Schoonmaken tegels Moeller HMK R57

Schoonmaken tegels Moeller HMK R57


Intensieve tegelreiniger voor het schoonmaken van geglazuurde en niet geglazuurd porcellanato. Verwijdert olieachtige en vettige lagen, resten van onderhoudsmiddelen en lichte cementsluiers van alle soorten keramische tegels

Bel voor prijzen en een passend advies

Schoonmaken tegels Moeller HMK R58

Schoonmaken tegels Moeller HMK R58


Gebruiksklaar schoonmaakmiddel. Verwijdert kalkaanslag, zeepresten, urinesteen en vuil van geglazuurde tegels, keramische tegels en baksteentegels in sanitaire en natte ruimten. Vuile voegen worden weer schoon.

Bel voor prijzen en een passend advies

Schoonmaken tegels Moeller HMK R59

Schoonmaken tegels Moeller HMK R59


Speciaal reinigingsproduct voor het schoonmaken van geglazuurde en niet geglazuurde tegels. Verwijdert kalkaanslag, vuil, urinesteen, zeepresten en lichte cementsluiers. Vuile tegelvoegen worden weer schoon. Gepolijste oppervlakken worden niet aangetast.

Bel voor prijzen en een passend advies

Impregneren tegels Moeller HMK S34N

Impregneren tegels Moeller HMK S34N


Gebruiksklaar impregneermiddel. Door het impregneren worden oppervlakken van natuursteen, marmercomposiet, kunststeen en ook gepolijste oppervlakken water en vuil afstotend.

Bel voor prijzen en een passend advies

Impregneren tegels Moeller HMK S42

Impregneren tegels Moeller HMK S42


Gebruiksklaar impregneermiddel met kleurverdieper. Door het impregneren worden oppervlakken van natuursteen, marmercomposiet, kunststeen en ook gepolijste oppervlakken water en vuil afstotend. Geschikt voor zachte en harde gesteenten.

Bel voor prijzen en een passend advies

Impregneren tegels Moeller HMK S43

Impregneren tegels Moeller HMK S43


Gebruiksklaar impregneermiddel. Door het impregneren worden oppervlakken van porcellanato, geslepen en niet geglazuurde tegels water en vuil afstotend. Vermindert het binnendringen van water, vuil, olie en vetten.

Bel voor prijzen en een passend advies


Reinigen

Controleer voor het reinigen eerst de eigenschappen van de ondergrond en de mate van de verontreiniging. De vlekkentabel helpt u bij het kiezen van het geschikte reinigingsproduct voor uw ondergrond en verontreiniging. Het resultaat is afhankelijk van de dosering, de middelen/machines. Lees de gebruiksaanwijzing van het product goed door en volg de adviezen om teleurstelling te voorkomen. Opmerking: hoe donkerder, ruwer of zuigender de ondergrond, hoe meer reinigingsmiddel u moet gebruiken.


Beschermen

Afhankelijk ban het type en het oppervlak van uw ondergrond kan deze door een beschermende behandeling minder gevoelig worden gemaakt voor vlekken. Hiervoor zijn olie-, was-, acrylaat- of impregneerproducten verkrijgbaar (met of zonder kleurverdieper) voor cotto, porcelanato, kunststeen en natuursteen, die uw ondergrond beschermen. Behandel tegels en oppervlakken buiten pas dan met een impregneermiddel wanneer andere bouwactiviteiten, zoals egaliseren, opbouw enz. zijn uitgevoerd.


Onderhoud tegels

Met de juiste verzorging kunt u jarenlang genieten van uw tegelvloer. Met de juiste reinigings- en verzorgingsproducten ziet uw tegelvloer er niet alleen schoner en warmer uit, naar gaat ook langer mee. Afhankelijk van de belasting en verontreiniging is het geregeld periodiek reinigen van het oppervlak noodzakeleijk


Natuursteen tegels

Natuursteen is een edel materiaal dat gedurende miljoenen jaren uit de aarde is ontstaan. Elke tegel is uniek en verliest nooit zijn decoratieve karakter. Marmering, ingesloten fossielen en haarscheurtjes horen bij dit materiaal en zijn geen reden tot reclamatie. Er zijn harde en zachte soorten natuursteen. Tot de harde soorten behoren graniet, gneis, kwartsiet enzovoort. Tot de zachte soorten behoren kalksteen en marmer. Leisteen wordt meestal geleverd met een ruw oppervlak. Sommige leisteen soorten zijn slechts beperkt zuurbestendig (vooraf testen). Door de enorme variatie aan materialen overal ter wereld is het al bij de keuze belangrijk na te denken over de reiniging van de ondergrond. Afhankelijk van het materiaal kunnen zure of sterkalkalistische producten uw natuursteen beschadigen.


Kunststeen en terrazzo tegels

Bij deze samenstelling van kunststeen of terrazzo tegels worden verschillende natuursteenkorrels samen met een bindmiddel (cement of kunsthars) vermengd en gegoten tot terrazzo. Aansluitend wordt het oppervlak mechanisch afgewerkt (bijv. uitwassen, gezandstraald, vlammen, gepolijst enz.) Afhankelijk van de finisch kunnen zuren, oplosmiddelen of sterk alkalische producten uw kunststeen of terrazzo beschadigen. Controleer hoe uw kunststeen of terrazzo op het reinigingsmiddel reageert voordat u het product op de hele tegel gebruikt.


Porcelanato tegels

Porcelanato is een homogeen en zeer slijtvast materiaal. Belangrijk is dat na het leggen het oppervlak goed wordt gereinigd. Door deze nieuwbouwreiniging worden de cementsluier en de in de fabriek eventueel opgebrachte beschermingslaag verwijderd. Bij onvoldoende reiniging verschijnen er strepen of vlekken op de ondergrond. Antracietkleurige en andere ingekleurde voegen kunnen door de inwerking van zure of sterkalkalische producten verkleuren. Laat u goed voorlichten over de juiste reiniging van uw tegelvloer.


Keramische tegels

Keramische tegels worden gevormd en geperst uit een droge of natte kleimassa, o.a. bestaand uit leem, porseeinaarde, gres en andere toevoegingen. Na het drogen wordt in vele gevallen een dunnen glazuurlaag opgebracht en wordt dit in de oven gebakken. Er wordt onderscheid gemaakt tussen vloertegels en wandtegels. Let op. Niet alle decoratieve glazuurlagen zijn bestand tegen zuren.


Cotto tegels en leemtegels

Zoals de naam al aangeeft, zijn dit tegels van natte klei die in de oven worden gebakken. Het materiaal heeft een rustieke, warme uitstraling, maar heeft een regelmatige goede verzorging nodig. Afhankelijk van de herkomst is er de nodige variatie in samenstelling van de klei, de druk waarmee de tegels is geperst, en de temperatuur waarbij de tegels zijn gebakken. Hoe poreuzer de tegel, hoe meer de tegel opzuigt. Hoe ruwer het oppervlak, hoe intensiever u de tegel zult moeten reinigen.Interessant? Deel deze pagina!Megadump badkamers en tegelvloeren


Edisonweg 14
8071RC Nunspeet
Tel: 0341-701155
info@megadumpnunspeet.nl

Sitemap


Openingstijden:


Ma van GESLOTEN
Di van 9:00 - 18:00
Wo van 9:00 - 18:00
Do van 9:00 - 18:00
Vr van 9:00 - 20:00
Za van 9:00 - 17:00